Een lege accu op je smartphone is een no-go, daar zullen velen het mee eens zijn. Tegenwoordig doen we zoveel met onze mobieltjes dat onze accu’s soms nog geen dag meegaan. En dan is het zoeken geblazen naar een oplader. Maar wat nou als je geen lader of stopcontact bij de hand hebt? Dan is een powerbank natuurlijk al snel de beste oplossing. In dit item kijken we kort naar de Joyroom W40 Magnetic Wireless 10000mAh Power Bank, die we zagen verschijnen op Appelhoes.nl

Magnetische draadloze powerbank voor MagSafe opladen
Deze draadloze powerbank van Joyroom is zeer eenvoudig te gebruiken, zeker met de MagSafe functie. Hiermee kun je je iPhone 12, 13 of 14 simpel magnetisch opladen. We hebben het getest, en hoewel de magneet van deze W40 powerbank niet zo sterk is als die van bijvoorbeeld de iOttie Velox MagSafe autohouder + draadloze lader, is de Joyroom lader prima in staat om je iPhone relatief snel op te laden. En wil je het proces ietsjes versnellen, dan kun je de powerbank ook aan je telefoon koppelen middels USB-A of USB-C.


De JoyRoom W40 MagSafe heeft een capaciteit van 10000mAh, waardoor je je smartphone meerdere keren kunt op- en/of bijladen. 

Verder is het een hele fijne powerbank, ook omdat ‘ie erg licht in gewicht is; ongeveer 175 gram. Hij komt met een handige en zachte hoes, waardoor je ‘m altijd veilig kunt opbergen. 

Kortom; een hele fijne powerbank die je, via Appelhoes, voor 44,90 euro in huis hebt.