Als bedrijf gebruik je naar alle waarschijnlijkheid verschillende systemen. Dit is enerzijds handig, maar anderzijds biedt het ook niet altijd evenveel duidelijkheid en overzicht. Een manier om dit op te lossen is door gebruikte maken van handige AFAS koppelingen. Het maakt niet uit wat voor soort programma’s je gebruikt: het kan altijd sneller en beter. Ook geïnteresseerd in sneller en beter werken? Ontdek hier of je SAP koppelen met AFAS  zelf kunt doen of beter kunt uitbesteden aan een professional! 

Zelf doen of uitbesteden: SAP koppeling

Wanneer je data vanuit SAP naar AFAS wilt sturen of andersom is het waardevol om gebruik te maken van een koppeling. SAP koppelen met AFAS: dit laat je het beste uitvoeren door een specialist. De koppeling wordt dan zo ingericht dat deze optimaal aansluit bij de wensen van jouw organisatie. De data uit meerdere systemen wordt samengevoegd in gebruiksvriendelijke dashboards van Salure. Deze software geeft je een overzicht van alle data in je systemen.

Wat voor koppeling je ook wilt maken: dit kan met AFAS. Behalve SAP kun je ook een Salesforce koppeling maken. Op deze manier worden de gegevens tussen Salesforce en AFAS op een veilige manier automatisch overgedragen. Vervolgens worden de gegevens in een overzichtelijk dashboard geplaatst, zodat je alle gegevens op een plek invoert en beheert. Dit bespaart je niet alleen veel tijd, maar de kans op fouten is ook een stuk lager.

Na het uitvoeren van de koppeling door een specialist ben je zelf goed in staat om de koppeling te beheren. Dit gebeurt bij Salure middels het platform SalureConnect. Hier zie je in een oogopslag alle succesvol uitgewisselde data. Ook blijft de data in de systemen real-time gesynchroniseerd: dit is mogelijk dankzij active alerting en monitoring.

Ontdek zelf de voordelen van een SAP koppeling

De koppeling wordt uitgevoerd door een specialist: de rest kun je gemakkelijk zelf regelen. Het is aan te raden om de invoering en het onderhoud over te laten aan een professional. Omdat een systeem als SalureConnect overzichtelijk en duidelijk is, ben je goed in staat om hier optimaal gebruik van te gaan maken. Bespaar tijd, profiteer altijd van een duidelijk overzicht en verminder de kans op fouten aanzienlijk. Een SAP koppeling met AFAS is gemakkelijk en snel te regelen en levert je, ook niet onbelangrijk, heel veel op. Bekijk de mogelijkheden met een slimme datahub voor jouw onderneming en start snel met profiteren!