Refurbished elektronica wordt steeds populairder

Refurbished elektronica wordt steeds populairder in de Benelux. Wil je net als vele andere meer letten op duurzaamheid, maar zit je vast aan een bepaald budget? Dan is refurbished elektronica een goede oplossing voor jou. Wij vertellen je daar graag meer over!

Refurbished elektronica is de toekomst

Men kiest steeds vaker voor een refurbished product. Denk hierbij aan iPhones, iPads en MacBooks. Voornamelijk de iPhone is een populair refurbished product. Dat is niet zo gek want, een refurbished iPhone is vele maler goedkoper dan een nieuwe iPhone in de winkel. Je kunt tientallen tot honderden euro’s besparen. Daarnaast is een refurbished iPhone ook nog eens duurzaam en veel beter voor het milieu. Bij het produceren van elektronische producten komen er schadelijke stoffen vrij die niet goed zijn voor mens, dier en natuur. Kies je voor een refurbished versie, dan bespaar je niet alleen geld, maar help je het milieu ook een handje mee!

De betekenis achter Refurbished

Maar wat betekent refurbished? Refurbished betekent letterlijk gereviseerd. Deze producten zijn vaak afkomstig uit het bedrijfsleven of restvoorraden. De producten zijn in goede staat en verdienen een tweede leven. Door dit soort elektronica te hergebruiken, verleng je de levensduur van een product. Dit betekent dat je minder snel een nieuw product hoeft te kopen. Kies je voor een refurbished product, dan zorg je ook nog eens voor minder CO2-uitstoot. Als er teveel CO2-uitstoot in de lucht komt, dan heeft dit grote gevolgen voor onze planeet. De opwarming van de aarde leidt tot extreme weersomstandigheden en het oplopen van het waterniveau. Dit zien we ook terug op de Noord- en Zuidpool. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een iPhone 13 en wil je een duurzame variant aanschaffen? Kies dan voor een refurbished iPhone 13. Een refurbished iPhone 13 is beter voor het milieu en je portemonnee!

Refurbished webshop

Bij een officiële webshop staat duurzaamheid centraal. Het aanbieden van een transparant service is the key tot succes. Je vindt er de nieuwste elektronische apparaten in diverse condities. Daarnaast worden alle apparaten grondig gecontroleerd voordat ze weer opnieuw worden aangeboden. Dit maakt het erg aantrekkelijk voor de consument. Bij Refurbished.nl worden elektronische apparaten op minimaal 50 punten gecontroleerd. Denk hierbij aan het beeldscherm, WiFi en camera. Mocht het nodig zijn worden er onderdelen vervangen of gerepareerd. Daarnaast krijg je altijd 3 jaar garantie op je aankoop en kun je profiteren van gratis verzending.