Global PR Distributiedienst B2Press, kondigt zijn affiliate platform aan op TNW Conference 2023

Temidden van het steeds veranderende landschap van de door technologie aangedreven zakelijke wereld, bracht het evenement TNW Conference 2023 6000 wereldwijde bedrijven samen in Nederland. De global PR Distributiedienst B2Press nam ook deel aan het evenement, dat werd geopend door de premier van Nederland, Mark Rutte.

Amsterdam – TNW Conference 2023, georganiseerd door The Next Web, een dochteronderneming van The Financial Times, vond plaats op 15-16 juni in Zaandam, Nederland. Het evenement trok een indrukwekkend aantal bezoekers, met meer dan 10.000 internationale bezoekers, 6.000 bedrijven en 1.500 start-ups.

De Nederlandse premier, Mark Rutte, gaf de openingstoespraak van TNW Conference 2023 via een videoboodschap. Naast wereldwijde bedrijven waren er ook politieke leiders en beleidsmakers aanwezig.

‘Tech voor goed’

TNW-directeur, Myrthe van der Erve, deelde haar gedachten tijdens de openingsceremonie en zei: “We zijn er erg trots op dat we een van de grootste technologie-evenementen van Europa organiseren. We moeten de ontwikkeling van technologie niet onderschatten, we moeten ons ook aanpassen en profiteren van de mogelijkheden. Daarom hebben we ‘Tech voor goed’ gekozen als het motto voor ons evenement.”

“B2Press stelt bedrijven in staat om het potentieel van de media in hun PR- en marketingactiviteiten te benutten”

Global PR Distributiedienst B2Press, met het hoofdkantoor in Amsterdam en drie kantoren in Utrecht, Istanbul en Athene, was een van de deelnemers aan de TNW Conference 2023. De oprichter van B2Press A.Seçkin Canan deelde zijn indrukken van het evenement, evalueerde hun sector en legde uit hoe B2Press de industrie blijft vormgeven door het succes van hun bedrijfsmodel.

Canan legde uit: “Als een groeiende start-up die zich ontwikkelt in het dynamische ecosysteem van Nederland, zijn we verheugd de transformerende ervaringen die we hebben opgedaan in de mediabranche op het evenement te hebben gedeeld. Ongetwijfeld fungeert technologie als de katalysator die het tempo van verandering in dit proces versnelt, en stelt ons in staat om nieuwe methoden van communicatie en interactie te ontdekken. Terwijl we zien hoe de zakelijke wereld hun PR-strategieën herschrijft en hun samenwerking met de media herdefinieert, stellen we hen in staat om de kracht van de media te benutten in hun PR- en marketingactiviteiten.

“Dit evenement heeft onze strategische visie diepgaand beïnvloed”

A. Seçkin Canan, beoordeelde de impact van het evenement op de bedrijfsvoering en zei: “De TNW Conference 2023 bood een robuuste en ondersteunende omgeving die een cruciale rol speelde in de groei van ons bedrijf. Het heeft niet alleen bijgedragen aan het vormgeven van onze strategische visie, maar heeft ook ons potentieel voor succes en groei uitgebreid door nieuwe samenwerkingsmogelijkheden. Bij B2Press zijn we toegewijd aan het ontwikkelen van ons waardevoorstel dat technologie en media succesvol combineert. Geïnspireerd door dit evenement, streven we ernaar de stemmen en verhalen van onze klanten te versterken, onze sector voortdurend te transformeren met een focus op vitaliteit, inclusiviteit en technologie.

Contact: Noël Alberts, info@b2press.com, +31 30 799 6022
Bron afbeelding en bericht: B2Press