Secretlab Premium Footrest: een voetensteun om u tegen te zeggen

Als redacteurs hebben wij wel vaker de gelegenheid om verschillende voetensteunen te proberen. Ben je een fervent gamer of iemand die veel achter de computer zit? Lees dan zeker verder. In het verleden hebben we al vaker diverse producten uitgeprobeerd en ook echt getest op verschillende aspecten. De conclusie is meestal dat de producten van Secretlab echt wel hoogwaardig zijn. Een voetsteun is misschien niet het eerste wat in je opkomt als je aan denkt kantoor materialen of producten waar gamers echt verzot op zijn. Tijdens onze zoektocht naar producten kwamen we ook enkele accessoires tegen. De Secretlab Premium Footrest (PlushCell™ Memory Foam) sprong ons in het oog en wij besloten dan ook deze eens in “real life” te testen voor een paar weken.

Comfort is prioriteit

Wat ons direct opviel is dat de footrest echt wel comfortabel is. Het is normaal dat men een goeie bureaustoel nodig heeft voor de rug maar we zijn aangenaam verrast met het comfort; ook tijdens lange uren achter te computer te zitten. Dit zou wel eens verschillende oorzaken kunnen hebben, als je kijkt naar alle Secretlab footrests, zie je dat er verschillende soorten zijn, eigenlijk gericht op het type persoon en de voorkeuren. Deze voetenbank is speciaal gemaakt van een schuimconstructie met dubbele dichtheid. Dit biedt een comfortabele ondersteuning aan je voeten, die je niet lang zult willen opheffen.

We gaan hier niet beginnen met technische jargon rond te strooien of deze voetsteun volledig te ontleden, maar het komt er eigenlijk op neer dat het schuim zo gemaakt is dat het gewicht, of de druk die het ervaart evenwichtig wordt verdeeld. Niets in vergelijking met een luchtmatras waarbij je kunt ervaren dat je precies van de ene naar de andere kant wordt geduwd door de lucht.

Gemaakt voor verschillende voeten

Als je iemand bent die misschien “platvoeten” heeft -om het cru uit te drukken- of vaak last hebt van druk op de voeten, is deze voetenbank echt aangenaam. Wij konden onze voeten lekker laten rusten over de ergonomische bolle bovenkant, maar er waren natuurlijk ook mensen die liever de vlakke onderkant hadden. Wij vonden het zeer interessant dat ook Secretlab heeft gedacht aan diegenen die af en toe wel eens met sokken aan werken. Het oppervlak is gemaakt van een antislip basis met siliconen patroon, waardoor je op geen enkel moment het gevoel hebt dat je voeten naar beneden zullen glijden.

Een voetensteun die ademt

Secretlab heeft ook nog tal van andere varianten van footrests, zoals de Secretlab Professional Footrest met CloudSwap Technology waarbij je de voetenbank in een gewenste hoek kan plaatsen. Deze footrest heeft het voordeel dat het erg ademend is. Als je iemand bent die vaak heeft van zweterige voeten of als je moeite hebt om ze steeds fris te houden bij het dragen van schoenen, zal je ook dit aspect van de Secretlab Premium Footrest waarderen.

Ook de kerstman komt langs bij Secretlab en er zijn kortingen tot wel €200! Bureaus, accessoires en zelfs de merchandise van Secretlab worden aangeboden tegen prijzen die héél interessant zijn.

Als je zo iemand bent die echt niet een heel artikel wil lezen, zetten we voor jou de belangrijkste punten nog eens op een rijtje van de Secretlab voetenbank.

  • Een antislip-oppervlak waarbij je aan de grond genageld zult zitten
  • Een comfortabele voetsteun met memoryfoam alsof je voeten op een kussentje steunen
  • Gewichtsverdeling die de druk gelijk maakt aan het gewicht van je voeten, ideaal om uren te werken of te gamen zonder verlies van comfort

Deze voetensteun is gemaakt van uitstekend materiaal en comfort die lijkt alsof het product op maat gemaakt. Naar onze mening is het wel degelijk een footrest om u teggen te zeggen, dus als je het ons vraagt is het zeker een aankoop waard 🙂 Hij is nu te koop voor 69,- in plaats van 89,- dus weeg zeker even af of dit misschien wel het moment is om deze premium voetensteun aan te schaffen.