Gulf Land Property Developers kondigt nieuwe luxe woningen aan in Dubai in samenwerking met Tonino Lamborghini Group

De nieuwe woongemeenschap ligt in Meydan in het hart van Dubai en de ontwerpen en interieurs zijn gemaakt door Tonino Lamborghini designhuis in Italië.

Dubai, VAE – Gulf Land Property Developers heeft onlangs zijn samenwerking met Tonino Lamborghini Group aangekondigd voor de ontwikkeling van een luxe woongemeenschap in het hart van Dubai. Deze opvallende ontwikkeling zal het prestigieuze merk Tonino Lamborghini dragen, dat wereldwijd synoniem staat voor Italiaanse kwaliteit en verfijning.

De nieuwe woongemeenschap introduceert een frisse kijk op lifestyle wonen in Dubai en is erop gericht om Tonino Lamborghini’s 40-jarige design nalatenschap te combineren met de gerenommeerde expertise van Gulf Land Property Developers, die momenteel bezig is met het ontwikkelen van unieke luxe woonprojecten – Paradise Hills en Serenity Lakes.

Volgens Savills is de wereldwijde vastgoedmarkt vertraagd, met name in de VS en de EU, als gevolg van de stijgende rente. De markt van Dubai heeft deze trend in 2023 echter omgebogen met een duizelingwekkende stijging van meer dan 36,7 procent in waarde en 33,8 procent in het aantal transacties in vergelijking met dezelfde periode in 2022. Branded residences hebben een opmerkelijke veerkracht getoond in het licht van deze wereldwijde uitdagingen, met een stijging van meer dan 160 procent in het aantal projecten in de afgelopen tien jaar.

“In de loop der jaren zijn we uitgegroeid tot een hoeksteen van luxe onroerend goed in Dubai, erkend voor onze diverse expertise en inzet voor innovatief ontwerp en de bouw, het creëren van unieke lifestyle woningen,” zei de heer Shaher Mousli, voorzitter van Gulf Land Property Developers. 

Bilal Hamadi, General Manager van Gulf Land Property Developers voegt hieraan toe: “Doordat Tonino Lamborghini ons voorziet van de ontwerprichting en -uitvoering, kunnen we een nieuw niveau van luxe, designfilosofie en productiekwaliteit bieden dat alleen kan worden bereikt met een creatieve krachtpatser als het merk Tonino Lamborghini.”

De gemeenschap zal ongeveer 750.000 vierkante meter bruto vloeroppervlak omvatten, bestaande uit 2 gebouwen met 6 verdiepingen en 2 gebouwen met 12 verdiepingen. Elk gebouw heeft 2 parkeerlagen en biedt een reeks appartementen met 1 tot 4 slaapkamers. De materialen, het interieur, de inrichting en de keukens zijn afkomstig uit de ontwerpstudio’s van Tonino Lamborghini, waarmee een nieuwe standaard wordt gezet voor kwaliteit en aandacht voor detail.  

“We maken een exponentiële groei door en met dit project tillen we het bedrijf naar het volgende niveau van succes”, aldus Rami Shamma, Vice President Sales & Marketing bij Gulf Land Property Developers.

Tonino Lamborghini, oprichter en voorzitter van Tonino Lamborghini S.p.A.: “We zijn verheugd dat een gevestigde ontwikkelaar als Gulf Land Property Developer het merk heeft overgenomen om een nieuwe iconische residentie in Dubai te creëren. We vonden de juiste chemie en band met het team van Gulf Land Property Developers, wat voor ons de sleutel was tot het succes van het project, samen met een hoge mate van expertise en professionaliteit.” Hij voegde eraan toe: “We brengen Italiaanse materialen en design, wat de basis is van de Tonino Lamborghini-stijl. Het is heel belangrijk om dit lifestyle-element naar de bewoners te brengen, niet alleen met de merknaam op de zijkant van het gebouw, maar ook door de Italiaanse lifestyle-ervaring te bieden in elk element van het interieur. We kunnen Italië niet naar Dubai brengen, maar we kunnen wel de Italiaanse woonstijl op deze markt brengen.”

Over Gulf Land Property Developers

Gulf Land Property Developers is een toonaangevende vastgoedontwikkelaar in Dubai met vele jaren van succesvolle projecten in de VAE. De knowhow van Gulf Land in vastgoed wordt al vele jaren erkend dankzij de diversiteit van onze expertise en het succes van onze projecten. Wij investeren in de gebieden, vergroten hun aantrekkingskracht, ondersteunen innovatie en bouwen tegelijkertijd aan een unieke levensstijl. 

Daarom heeft Gulf Land strategische synergieën gecreëerd waardoor het zich kan onderscheiden in alle belangrijke markten. Het investeert in buurten om hun aantrekkelijkheid te vergroten, ondersteunt innovatie en bouwt tegelijkertijd aan een unieke levensstijl. 

Ga voor meer informatie over Gulf Land naar: https://www.gulflandproperty.com/ 

Over Tonino Lamborghini

Het merk Tonino Lamborghini werd in 1981 opgericht door Tonino Lamborghini, de erfgenaam van de Lamborghini-familie. Vandaag de dag is het bedrijf gevestigd in het prachtige “Palazzo del Vignola”, een Renaissance villa aan de rand van Bologna ontworpen door de beroemde architect Jacopo Barozzi, bekend als “Il Vignola”. Het merk Tonino Lamborghini combineert kwaliteit, design en innovatie en wijdt zich al meer dan 40 jaar aan de ambitieuze taak om de essentie van de Italiaanse levensstijl over de hele wereld te verspreiden – een traditie die zijn wortels heeft in de familiegeschiedenis en zich voortdurend verder ontwikkelt om van Tonino Lamborghini een wereldwijd symbool van elegantie, distributie en prestige te maken.

Ga voor meer informatie over Tonino Lamborghini naar: https://lamborghini.it/en-mena