Contact

Het is mogelijk om Tom de Beer (hoofdredacteur) te benaderen als u vragen hebt over hard- of software. Ook voor zaken als promotiemateriaal of advertenties bent u vrij de beheerder te informeren over uw interesse.
Betalingen gaan via PayPal. Lees op de Privacybeleid-pagina onder hoofdstuk 1 ‘Aansprakelijkheid’ en hoofdstuk 4 ‘Betalingen en Garantie’ voor verdere informatie over de afhandeling van betalingen. Gelieve de beheerder eerst te mailen voor meer informatie over de afhandeling.
Plaatsing van promotiemateriaal en/of persartikelen is uiteraard ook niet gratis, maar hier zijn geen hoge eisen voor. Het enige dat ik vraag van bedrijven/organisaties die promotiemateriaal en/of een persartikel willen laten plaatsen, is een kleine gunst terug. Dit kan in de vorm van een link vanaf uw website (al dan niet ergens in een klein hoekje, maar dan vraag ik wel om een link naar de betreffende pagina waar deze staat), een banner of wat dan ook. Ik accepteer ook promotiecodes voor gratis gebruik van betaalde software, mocht u deze leveren.
Mocht u de hoofdredacteur willen contacteren voor zakelijke doeleinden of voor technische vragen (m.b.t. iOS, Windows of Office), stuurt u dan geheel vrijblijvend een mail naar info@dutch-tech.nl. We streven ernaar binnen 24 uur te reageren op uw mail. Houdt wel rekening met langere wachttijden.