NK Hockey Techniek

NK Hockeytechniek was een initiatief van de hockeyschool Panasj. Panasj is een lerend hockeyconcept voor kinderen van 3 t/m 12 jaar, waarbij de kinderen hockeytrainingen krijgen in gymzalen voor de verbetering van de motoriek en de verbetering van hockey skills.

Het doel van Panasj is dat alle kinderen de belangrijke ontwikkelingsfasen doorlopen waarbij de hockeytechnieken en stick als middel worden gebruikt. De Panasj methode is opgebouwd in verschillende niveaus. Alles wordt op een positief en stimulerende manier op de kinderen overgebracht waarbij de creativiteit en ontwikkeling van het individu voorop staan.

De toptrainers van het NK Hockeytechniek beoordeelden de kinderen vanuit de visie van Panasj door te letten op basishouding en techniek. Daarnaast waren er hoofdklassehockeyers aanwezig tijdens de NK-dagen die de kinderen gave tricks en skills aanleerden en ze een leerzame en leuke dag gaven.

Helaas is de site niet meer actief. Dutch-Tech Magazine heeft de website in beheer in zal -waar mogelijk- blijven berichten over eventueel nieuws in de toekomst.