Persbericht: MyTrendyPhone.nl selecteert Dutch Tech Blog als Top Blog 2016

EINDHOVEN, 2 december 2016 — MyTrendyPhone.nl heeft na een onderzoek Dutch Tech Blog als Top Blog 2016 geselecteerd binnen de categorie ‘Tech blogs’. Samen met een aantal andere websites binnen deze zelfde categorie maakt Dutch Tech Blog de top 5 af.
MyTrendyPhone.nl is één van de bekendste leveranciers van hoge kwaliteit accessoires voor onder andere smartphones tegen de laagste prijzen. Het voerde een onderzoek uit om te bepalen welke websites echt waardevol zijn in het tijdperk van de technologie en het internet. Er is gekeken naar de volgende criteria: de relevantie van het door de website gepubliceerde nieuws, de bruikbaarheid van de inhoud en van welke kwaliteit deze is, het niveau van activiteiten en aanwezigheid op sociale netwerken en het organisch verkeer/aantal maandelijkse bezoekers.
Voor de categorie ’tech blogs’ kwam Dutch Tech Blog als één van de vijf beste blogs uit de bus. Hoofdredacteur Tom de Beer sprak hier met lof over: “Het wordt altijd gewaardeerd als mijn website de erkenning krijgt die het in mijn ogen verdient. Het komt weliswaar niet in de buurt van de ‘big boys’, maar dat weerhoudt mij er absoluut niet van door te zetten. Dutch Tech Blog wordt nog altijd actief onderhouden, hoewel de activiteit duidelijk gestagneerd is. Echter blijven we zoeken naar mogelijkheden om de website weer zo actief als vanouds te maken!”.
Dutch Tech Blog is een website over technologie van de bekendste bedrijven ter wereld: Apple, Microsoft, Intel, Synology en nog veel meer. Met inmiddels ruim 920.000 paginaweergaven is de website hard op weg naar het magische aantal van 1 miljoen. De verwachting is dat dit aantal in het eerste kalenderkwartaal van 2017 wordt gehaald. Daarnaast zijn er nu ruim 1500 artikelen gepubliceerd sinds de oprichting in april 2012.

Tom de Beer
Hoofdredacteur
Dutch Tech Blog
info@dutch-tech.nl

Bijlage: certificaat