Techbricks

Ik heb deze pagina gemaakt om onderwerpen van mijn interesse te laten zien en te delen. Ik ben met deze site begonnen in december 2007. Het gaat vooral over LEGO en een beetje over het bouwen van websites met Joomla.

LEGO
Ik heb in mijn jeugd met LEGO gespeeld. Een paar jaar geleden kwam ik weer in aanraking met LEGO: ik heb twee zonen en toen ze ouder werden begonnen ze met LEGO te spelen. Ze spelen met LEGO City, Trains, Bionicle, Starwars, Technic en Pirates. Ik raakte weer geïnteresseerd in (lees: min of meer verslaafd aan) LEGO. Ik kocht een paar dozijns LEGO-sets, voornamelijk LEGO Technic en Mindstorms. Ook kocht ik vele duizenden onderdelen bij Bricklink. Mijn bijzondere interesse gaat uit naar technische en pneumatische LEGO, GBC (Great Ball Contraption) LEGO en NXT Mindstorms. Maar ik kan nog steeds genieten van het bouwen met gewone LEGO-stenen. Er gaat geen dag voorbij dat ik niet met stenen speel.

Hier, op deze site laat ik LEGO ideeën zien die ik heb, creaties die ik heb gemaakt en dingen die ik op internet heb gevonden. Ik hoop dat je het leuk vind.

LEGO-directory-links
Ik publiceer ook een vrij uitgebreide lijst met links naar andere LEGO-gerelateerde sites. Links die ik heb verzameld door de jaren heen. Als u een website-URL heeft met betrekking tot technische, pneumatische LEGO of LEGO Mindstorms die hier niet wordt vermeld, aarzel dan niet om mij hierover te informeren.

Websites
Ik beleef veel plezier aan het bouwen van websites. Het bleek relatief eenvoudig om bijna elk gewenst ontwerp te maken. Ik heb een set (gratis) tools verzameld waarmee ik websites kan bouwen en vormgeven. Ik heb de intentie om mijn best practice uit te leggen voor het opzetten van een internetwebsite met behulp van een html-editor of een CMS (content management systeem) zoals Joomla. Tot die tijd kun je kijken naar de links die ik op deze site heb gepubliceerd over het bouwen van websites, het melden van zoekmachines en zoekmachines. Kijk of er iets interessants voor je tussen zit…

Als je vragen of opmerkingen hebt over mij of de dingen die ik op mijn site publiceer, stuur dan een e-mail naar info@dutch-tech.nl
Ik heb het altijd gewaardeerd als je een link naar www.dutch-tech.nl op je site zet. Als u een site van mijn interesse heeft, zal ik graag naar uw site linken. Laat het me weten!

Veel plezier,

Techbricks.nl